“Our goal in interior design is to create the poetry within a space.”

Project   CLOSE TO NATURE

The family that lives here used to live in cities scattered all over the world. These citizens of the world have now chosen a villa behind the dunes to make their domestic wishes a reality. In this beautiful spot their international experiences are clearly visible.

A tropical atmosphere emanates from the conservatory. The natural-looking green walls symbolize nature. The furniture and lighting give this lovely family room a cosy, domestic feel. The spacious custom-made kitchen is right next to the conservatory and has become an important room in which the family can enjoy cooking, eating and other family activities in ideal surroundings.

Other 
  • RESIDENTIAL
 Projects

OTHER projects

Take a look behind the scenes!

Creators of Beautiful Spaces

Contact us

©2021 ROELFIEN VOS. ALL RIGHTS RESERVED | DEVELOPMENT BY ANTHEUNIS ONLINE

Take a look behind the scenes!

There’s more to discover.

Subscribe to our newsletter and once in a while you will receive updates about our work.  

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin